skip to Main Content
Succesvol Overgedragen Aan Gemeente Werk & Inkomen

Succesvol overgedragen aan gemeente Werk & Inkomen

MOM@work, de onorthodoxe en succesvolle werkwijze om mensen uit de wijk aan het werk te helpen, is overgedragen aan de jobcoaches van Werk & Inkomen. In de periode 2010-2012 werden door de jobcoach van MOM@Work, Pum Donders, meer dan 110 mensen begeleidt naar werk of andere soorten activering. Daarnaast zijn ook nog een veelvoud aan buurtbewoners geholpen met vragen over schulden, uitkering en financiele regelingen.

Het jaar 2012 stond in het teken van de overdracht van de MOM aan de afdeling Werk & Inkomen van de gemeente, de organisatie die er juist voor bedoeld is om mensen naar werk of activering te begeleiden. Voor de wijken Groenewoud (Zuid) en Kleuren- & Kruidenbuurt (West) is Roos Nagel (06-1588 1860, roos.nagel@tilburg.nl) de jobcoach en voor Stokhasselt (Noord) is dit Patrick de Wit (06-5153 4547, patrick.de.wit@tilburg.nl) .

De MOM dankt Pum Donders voor de heel prettige en zeer succesvolle samenwerking in de afgelopen ruim twee jaar. Met zijn werkwijze heeft Pum extra inhoud gegeven aan de MOM-se methode van nabij-zijn en daadkrachtig opereren vanuit vertrouwen. Belangrijk resultaat dat er een groot aantal wijkbewoners en hun gezinnen weer perspectief hebben op betere tijden. Pum Donders is voor zijn eigen bedrijf Werkdoelpunt bereikbaar onder pum@werkdoelpunt.nl of 06-2250 2203

Back To Top