skip to Main Content

Quiet500 en Quiet Community

Ralf Embrechts is mede-initiatiefnemer van de armoedeglossy Quiet500 en de Quiet Community ’s. Deze initiatieven zijn ontwikkeld samen met een fantastisch team van Quiet-medewerkers, vrijwilligers, professionals en vrienden die de Quiet-gedachte ondersteunen, verder uitdragen en vooral ook uitvoeren in de dagelijkse praktijk. Quiet, begonnen als hobby is zo een beweging geworden die veel lawaai maakt voor stille armoede (bewustwording), armoede verzacht via een innovatief platform, mensen samenbrengt in een hartverwarmende community en zo mensen de mogelijkheden biedt om zelf weer in hun kracht te komen (empowerment).

Ook de partners in de MOM ondersteunen deze beweging van harte door vertrouwen, inspiratie en tijd te geven om dit thema dat ook voor de MOM belangrijk is, verder te ontwikkelen en uit te bouwen.

Meer informatie?

In inspiratielezingen over armoede, vertrouwen, empowerment, trends, het wijkse werk, wijk-branding en Quiet vertelt Ralf hier meer over, vaak samen met ervaringsdeskundigen. Interesse voor een lezing, neem dan contact op met Ralf.

Meer informatie over de Quiet-beweging en tal van inspirerende verhalen, filmpjes en artikelen vind je op www.quiet.nl. De armoedeglossy Quiet500 is nog steeds verkrijgbaar via www.quiet500.nl.

Quiet 500

Nieuws over Quiet500

Interview Maatschappij Wij

Interview Maatschappij Wij Quiet 500 wil armoede onder de aandacht…

Lees meer
Back To Top