skip to Main Content

Podiumplaats voor WonenBreburg in reputatiemonitor!

Op 12 november 2008 zijn de uitslagen bekend gemaakt van de 5e Building Business Reputatie Monitor. WonenBreburg deed voor het eerst mee.
De Building Business Reputatiemonitor meet de reputatie van zestien woningcorporaties. Er wordt gekeken hoe zij scoren op de volgende zeven onderwerpen: servicegericht, bedrijfsmatig, transparant, maatschappelijk verantwoord, goede werkgever, innovatief en financiële prestatie. Een goede reputatie is belangrijk voor een organisatie. Het maakt dat andere partijen je eerder opzoeken, je serieus nemen en graag zaken met je doen.

Het is een monitor die onderzoekt onder 3400 beleidsbepalers, -medewerkers en commercieel verantwoordelijken bij bouwer, ontwikkelaars, gemeenten, corporaties architecten en grote fabrikanten via de telefoon en internet het oordeel over de 45 onderzochte partijen. Voor de beoordeling van elke organisatie en dus ook voor ons zijn minimaal 80 en gemiddeld 110 ingevulde vragenlijsten beschikbaar gekomen.

Totaalscore corporaties
1.Ymere
2.Woonbron
3.WONENBREBURG
4.Stadgenoot
5.Portaal
6.Vestia
7.Eigen Haard
8.De Alliantie
9.Rochdale
10.De Key
11.Stadgenoot
12.Staedion
13.Woonzorg Nederland
14.Mitros
15.Woonstad Rotterdam
16.Com. Wonen
Citaat uit het artikel uit Building Business:
“Ymere en Woonbron, de 2 koplopers van de laatste paar jaren bij de corporaties handhaven keurig hun topposities. Opmerkelijke binnenkomer met een derde plaats in het klassement is WonenBreburg uit Tilburg/Breda met goede scores over de hele linie. WonenBreburg is voor het eerst in het onderzoek meegenomen.”

Back To Top