skip to Main Content
Burgertop Sociaal 013

Burgertop Sociaal 013

Burgertop Sociaal 013

Deel je goede ideeën over hoe Tilburg socialer, zorgzamer en veerkrachtiger kan. Kom naar de Burgertop op 23 april en praat mee over de toekomst van de ‘Schôônste stad van ’t laand’. Meld je aan via www.burgertopsociaal013.nl

Op zaterdag 23 april is de Burgertop Sociaal 013 in de Koepelhal (Spoorzone Tilburg). Op deze dag kun je meedenken en meepraten over een socialer Tilburg. We gaan het dan hebben over zorg en ondersteuning voor alle inwoners van Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout. Voor jongeren en volwassenen. Het gaat ook over armoede, werk en inkomen. En over wat er van jou wordt verwacht: zorgen voor jezelf en voor een ander.

Meld je aan!

Heb je ervaring met een van deze onderwerpen? Heb je een mening over hoe het (nog) beter kan? Wil je meedenken en meepraten omdat het over de toekomst gaat? Jouw toekomst en die van je stads-/dorpsgenoten? Meld je dan aan. Deelname is gratis.

Er is nauw contact met de Gemeente Tilburg en verschillende Tilburgse organisaties om de ideeën, oplossingen en adviezen die tijdens de Burgertop Sociaal 013 worden genoemd, om te zetten in concrete acties. Acties die worden uitgevoerd samen met de burgers zelf.

Burgertop Sociaal 013 is een initiatief van de Sociale Raad Tilburg en Zorgbelang Brabant. Vele organisaties (waaronder ContourdeTwern) ondersteunen de Burgertop en ook de Gemeente Tilburg doet van harte mee.

Praktische informatie

Burgertop Sociaal 013
Zaterdag 23 april 2016 van 10.00 tot 16.00 uur
Koepelhal, Spoorzone Tilburg
Iedere Tilburger van 12 tot 112 jaar is welkom, dus ook mensen uit Udenhout of Berkel-Enschot
Meedoen is gratis, meld je aan via www.burgertopsociaal013.nl of bel naar 013 467 19 55

Back To Top